6978246385 Φουσαζάνι, Χαλκίδα, Εύβοιας nikolaouathan@yahoo.gr
Facebook
 
 
 
 
NIKOLAOU WOODCRAFT
Ξυλουργικές Κατασκευές Χαλκίδα Εύβοια


Η επιχείρησή μας “NIKOLAOU WOODCRAFT” η οποία βρίσκεται στην Χαλκίδα, δραστηριοποιείται από το 1981 με ξυλουργικές κατασκευές, προσφέροντας σύγχρονες και κομψές λύσεις για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Χαλκίδα και σε όλη την Εύβοια.

Στο σύγχρονο εργαστήριό μας, με αγάπη και μεράκι, μπορούμε να κατασκευάσουμε λειτουργικές κουζίνες, εργονομικές ντουλάπες, ποιοτικές εσωτερικές πόρτες, ξεχωριστά χειροποίητα έπιπλα για κάθε χώρο καθώς και ειδικές κατασκευές, σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύγχρονες & Κομψές Λύσεις


Η ποιότητα αποτελεί σημαντικό προτέρημά μας, για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να μπορούμε να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές που θα αντέξουν στο χρόνο.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να έρθουμε στο χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον δικό σας χώρο.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αλλά και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές κατασκευές που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλες οι ξυλουργικές κατασκευές που αναλαμβάνουμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκίδα και όλη την Εύβοια.