6978246385 Φουσαζάνι, Χαλκίδα, Εύβοιας nikolaouathan@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 
 
ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΛΑ
NIKOLAOU WOODCRAFT | Ξυλουργικές Κατασκευές Χαλκίδα Εύβοια


Η επιχείρησή μας “NIKOLAOU WOODCRAFT” η οποία βρίσκεται στην Χαλκίδα, μπορεί να κατασκευάσει μοναδικά έπιπλα για κάθε χώρο της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αισθητική, κατασκευάζουμε τραπεζάκια σαλονιού, βιβλιοθήκες, συνθέσεις, τραπεζαρίες, κρεβάτια, κομοδίνα, γραφεία, έπιπλα μπάνιου, παιδικά έπιπλα και όποιο άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Μέσα στη πλούσια συλλογή σχεδίων και υλικών υπάρχουν προτάσεις για κάθε στυλ και ανάγκη, ώστε να μπορούμε πάντα να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, σύμφωνες με το στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλα τα έπιπλα σχεδιάζονται και υλοποιούνται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, ειδικά για το δικό σας χώρο και γούστο με κύριο γνώμονα την ποιότητα.
 
 
 
 
 
Μπάνιο
 
Σαλόνι
 
Παιδικό Δωμάτιο
 
Διάφορα
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκίδα, όλη την Εύβοια, την Αττική, την Βοιωτία και τους γύρω νομούς..