6978246385 Φουσαζάνι, Χαλκίδα, Εύβοιας nikolaouathan@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 
 
ΚΟΥΖΙΝΕΣ
NIKOLAOU WOODCRAFT | Ξυλουργικές Κατασκευές Χαλκίδα Εύβοια


Η επιχείρησή μας “NIKOLAOU WOODCRAFT” η οποία βρίσκεται στην Χαλκίδα, μπορεί να δημιουργήσει για εσάς την κουζίνα των ονείρων σας, απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και τη δική σας αισθητική.

Κατασκευάζουμε κουζίνες υψηλής λειτουργικότητας, που σας παρέχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής, σε μοντέρνες ή πιο κλασικές γραμμές και σε ποικιλία χρωματισμών, για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

Αναλαμβάνουμε ξυλουργικές κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Χαλκίδα, σε όλη την Εύβοια, την Αττική, την Βοιωτία και τους γύρω νομούς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς που σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και την άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε, θα δημιουργήσουν το τέλειο αποτέλεσμα για την οικία ή των επαγγελματικό σας χώρο. 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκίδα, σε όλη την Εύβοια, την Αττική, την Βοιωτία και τους γύρω νομούς.