6978246385 Φουσαζάνι, Χαλκίδα, Εύβοιας nikolaouathan@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
NIKOLAOU WOODCRAFT | Ξυλουργικές Κατασκευές Χαλκίδα Εύβοια


Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, η επιχείρησή μας “NIKOLAOU WOODCRAFT” η οποία βρίσκεται στην Χαλκίδα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας, με απόλυτη επιτυχία, οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Κατασκευάζουμε ξύλινες σκάλες, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πέργκολες, ξύλινα πατώματα και οποιαδήποτε άλλη ειδική κατασκευή επιθυμείτε, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα, την κομψότητα και την λειτουργικότητα.

Μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε για τον χώρο σας, προτείνοντάς σας πάντα την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η ποιότητα των κατασκευών μας αποτελεί σημαντική προτέρημα μας, για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα που σας προσφέρουμε.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκίδα, όλη την Εύβοια, την Αττική, την Βοιωτία και τους γύρω νομούς.